produk

langkung >>

tentang Kami

ngeunaan-71

naon urang ngalakukeun

Yantai Linghua New Material Co., Ltd. (disebut "Linghua New Material"), produksi utama nyaéta thermoplastic polyurethane elastomer (TPU).Kami hiji supplier TPU profésional diadegkeun dina 2010. parusahaan urang nyertakeun wewengkon ngeunaan 63.000 méter pasagi, kalawan wangunan pabrik 35.000 méter pasagi, dilengkepan 5 jalur produksi, sarta jumlahna aya 20.000 méter pasagi bengkel, gudang, sarta kantor. wangunan.Kami mangrupikeun perusahaan manufaktur bahan anyar skala ageung anu ngahijikeun perdagangan bahan baku, panalungtikan bahan sareng pamekaran, sareng penjualan produk sapanjang sadaya ranté industri, kalayan kaluaran taunan 30,000 ton polyol sareng 50,000 ton TPU sareng produk hilir.Kami gaduh téknologi profésional sareng tim penjualan, kalayan hak cipta intelektual anu mandiri, sareng parantos lulus sertifikasi ISO9001, sertifikasi rating kiridit AAA.

langkung >>

Ngundeur

diajar deui
Klik pikeun manual
  • Kualitas

    Kualitas

    Kontrol prosés anu ketat
    standar produk pangluhurna.

  • Inovasi

    Inovasi

    Tim R&D anu dikembangkeun diri, ngadangukeun para nasabah, ngajalajah tren anu canggih.

  • Perlindungan Lingkungan

    Perlindungan Lingkungan

    produk ramah lingkungan
    promosi pangwangunan sustainable.

ikon posisi

aplikasi

  • 10 Taun Pangalaman 10

    10 Taun Pangalaman

  • 300 Staf profésional 300

    300 Staf profésional

  • Kapasitas Produksi 2000T Bulan 2000

    Kapasitas Produksi 2000T Bulan

  • 63000m2 Wewengkon Pabrik 63000

    63000m2 Wewengkon Pabrik

warta

warta

Chinaplas 2023 Nyetél Rékor Dunya dina Skala sareng Kahadiran

Chinaplas balik deui dina kamulyaan langsung ka Shenzhen, Propinsi Guangdong, dina 17 dugi ka 20 April, dina naon anu kabuktian.

Baskét TPU bébas gas polimér anyar ngabalukarkeun ...

Dina widang olahraga bal anu lega, baskét sok maénkeun peran anu penting, sareng ...
langkung >>

Yantai Linghua New Material Co., Ltd. Ngaluncurkeun ...

Kota Yantai, 13 Juni 2024 - Yantai Linghua New Material Co., Ltd., pabrikan domestik ngarah ...
langkung >>