Chinaplas 2023 Nyetél Rékor Dunya dina Skala sareng Kahadiran

Chinaplas 2023 Nyetél Rékor Dunya dina Skala sareng Hadirin (1)
Chinaplas balik deui dina kamulyaan langsung ka Shenzhen, Propinsi Guangdong, dina tanggal 17 dugi ka 20 April, dina anu kabuktian janten acara industri plastik pangbadagna di mana waé.Wewengkon paméran anu memecahkan rekor 380.000 méter pasagi (4.090.286 suku pasagi), langkung ti 3.900 paméran anu ngarampungkeun sadaya 17 aula khusus ditambah tempat konperénsi, sareng jumlahna aya 248.222 pangunjung, kalebet 28.429 anu hadir di luar negeri salami opat dinten. acara dijieun pikeun aisles dipak, nangtung, sarta horrendous macet lalulintas ahir poé.Kahadiran naék 52% dibandingkeun Chinaplas anu terakhir di Guangzhou dina taun 2019, sareng 673% dibandingkeun édisi 2021 anu dipencet ku COVID di Shenzhen.

Sanaos sesah nyéépkeun 40-menit ganjil anu dibutuhkeun pikeun kaluar tina tempat parkir bawah tanah dina dinten kadua, nalika catetan 86,917 pamilon industri cicing di Chinaplas, sakali di tingkat jalan kuring tiasa kagum ku seueur listrik sareng listrik. model kandaraan séjén di jalan, kitu ogé sababaraha ngaran model quirky.Paporit abdi éta Trumpchi-Powered béngsin ti GAC Grup jeung slogan "Bangun Impian anjeun" pamimpin pasar EV Cina BYD emblazoned boldly sakuliah tailgate salah sahiji model na.

Ngomongkeun mobil, Chinaplas di Propinsi Guangdong sacara tradisional mangrupikeun acara listrik-sareng-éléktronik, dipasihan status Cina Kidul salaku hotbed manufaktur pikeun pasangan Apple Foxconn.Tapi sareng perusahaan sapertos BYD transisi tina manufaktur batré telepon sélulér pikeun janten pamaén EV utama sareng pendatang sanés anu muncul di daérah éta, Chinaplas taun ieu ngagaduhan warna otomotif anu pasti.Ieu henteu heran sabab tina sakitar opat juta EV anu diproduksi di China dina 2022, tilu juta diproduksi di Propinsi Guangdong.
Aula anu paling héjo di Chinaplas 2023 kedahna nyaéta Aula 20, anu biasana fungsina salaku tempat konperénsi sareng acara, tapi ngagaduhan korsi anu tiasa ditarik anu saé anu ngarobih rohangan janten aula paméran.Ieu dipak kalawan suppliers résin biodegradable na bio-based sarta sagala rupa produk dirobah.

Panginten sorotan di dieu nyaéta sapotong seni instalasi, anu disebat "Resonator Kelestarian."Ieu mangrupikeun proyék kolaborasi ngalibetkeun seniman multidisiplin Alex Long, sponsor biopolymer Ingeo PLA NatureWorks, sponsor TPU basis bio Wanhua Chemical, sponsor rPET BASF, sponsor résin ABS Colorful-In Kumho-Sunny, sareng sponsor filamén percetakan 3D eSUN, Polymaker, Raise3D , North Bridge, sareng Creality 3D, diantarana.


waktos pos: Apr-29-2023