Transparansi tinggi Mobile Cover TPU

  • Injeksi TPU-Mobile panutup TPU / TPU kasus telepon transparan luhur

    Injeksi TPU-Mobile panutup TPU / TPU kasus telepon transparan luhur

    Transparansi anu luhur, ngabentuk blok laju, tahan ka konéng, elastis anu saé, sareng tiasa lengket sareng PC / ABS, cocog pikeun sagala jinis téknologi pangolahan.

  • TPU kasus telepon suntik tpu polyurethane pellets bahan baku

    TPU kasus telepon suntik tpu polyurethane pellets bahan baku

    TPU nyaéta polyurethane termoplastik, anu tiasa dibagi kana poliéster sareng poliéter.Mibanda rentang karasa lega (60A-85D), lalawanan maké, résistansi minyak, transparansi tinggi, sarta élastisitas alus.Hal ieu loba dipaké dina bahan sapatu, bahan kantong, alat-alat olahraga, alat-alat médis, industri mobil, produk bungkusan, kawat jeung bahan palapis kabel, hoses, film, coatings, inks, elém, ngalembereh serat spandex dipintal, kulit jieunan, pakean kabeungkeut. , sarung tangan, produk niupan hawa, rumah kaca tatanén, transportasi hawa, jeung industri pertahanan nasional jeung saterusna.