Didaur TPU hideung TPU baranahan tpu didaur palastik

Katerangan pondok:

Warna TPU daur ulang nyaéta balck, TPU daur ulang plastik, warna alam TPU daur ulang plastik, transparan TPU daur ulang plastik, satengah transparansi TPU daur ulang plastik, kabut beungeut TPU daur ulang plastik, TPU bodas didaur plastik.

 


Rincian produk

Tag produk

ngeunaan TPU

TPU daur ulang nyaéta polimér non-toksik sareng ramah lingkungan, kalayan bahan palastik sanés anu teu cocog ku kakuatan anu luhur, kateguhan anu saé, résistansi ngagem, résistansi tiis, résistansi minyak, résistansi cai, résistansi sepuh, résistansi iklim sareng ciri-ciri sanésna, sedengkeun TPU gaduh tahan cai anu luhur. perméabilitas Uap, angin, tiis, antibakteri, mildew, haneut, anti UV jeung énergi release jeung loba fungsi alus teuing lianna.Cai mibanda sipat mékanis komprehensif unggulan, fungsi unik, gampang molding jeung ngolah, kasaluyuan alus kalawan rupa-rupa pellets plastik, TPU hideung produk pellets palastik daur ulang "hideung caang".

Aplikasi

TPU dipaké dina mobil, casters, bahan sapatu, perlakuan médis, hoses, asesoris precision gaskets, kawat jeung kabel, militér, anjing laut, parabot kakuatan sarta widang séjénna, sarta loba dipaké dina kaperluan sapopoé, barang olahraga, Toys, bahan hiasan jeung widang séjén.Hal ieu ogé loba dipaké dina bagian éléktronik jeung listrik, kawat jeung kabel, gambar, bagian sealing, produk médis, bagian mobil, barang olahraga, Toys, Soles tinggi-grade jeung bahan wangunan.

Parameter

55
11

Bungkusan

25KG / kantong, 1000KG / Usuk atanapi 1500KG / Usuk, olahanpalastikpalet

xc
x
zxc

Penanganan sarta Panyimpenan

1. Hindarkeun engapan haseup processing termal jeung uap

2. alat-alat penanganan mékanis bisa ngabalukarkeun formasi lebu.Hindarkeun ngambekan lebu.

3. Paké téhnik grounding ditangtoskeun nalika nanganan produk ieu ulah muatan éléktrostatik

4. Pelet dina lantai bisa jadi leueur sarta ngabalukarkeun ragrag

Rekomendasi Panyimpen: Pikeun ngajaga kualitas produk, simpen produk di tempat anu tiis sareng garing.Simpen dina wadah anu disegel pageuh.

Sertifikasi

asd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali