TPU motong dewan chopping dewan diobral panas kitchenware

Katerangan pondok:

Ciri

1. Dijieun ku bahan TPU

2.ECO-friendly

3. Dishwasher aman

4. Antibakteri

5.Péso Friendly

6. Dahareun aman


Rincian produk

Tag produk

Video

ngeunaan TPU chopping board

Rincian penting

Tipe Ngarecah Blok
Bungkusan Paket Sapotong Tunggal
Wangun Sagi opat
Bahan palastik
Fitur Sustainable
Tempat Asal Cina
Ngaran Brand olleyoo
Pembeli komérsial Dahareun Réstoran Super Pasar
Ngaran Produk Cutting Board Set
Warna Warna ngaropéa
Pamakéan Parabot dapur
OEM / ODM Bisa ditarima
Ukuran 45*22*3 cm
MOQ 100 lembar
Gaya Desain Éropa
Logo Logo ngaropéa bisa ditarima
Bungkusan Paket ngaropéa

Bungkusan & pangiriman

Ngaran Produk

Talenan / Talenan

Ukuran produk

400*280*3.5 mm / 398*298*3 mm / 365*257*3.5 mm

Bahan

TPU

Wangun

Sagi opat jeung nanganan

MOQ

100 Potongan

Waktos prosés

Sampel: 1-15 dinten saatos nampi pamayaran sampel anjeun.

Produksi: Ngeunaan 45-60 poé sanggeus resi 30% deposit atawa L / C dina tetempoan.

Bungkusan

pakét kaamanan bulk, requests pakét husus, pakét test serelek.

kauntungan produksi

TPU chopping board mangrupakeun wawakil cara hirup anyar, nu beuki dipikacinta ku kulawarga di sakuliah dunya.

OLLEYOO Nawarkeun Solusi Sehat Pangsaéna Pikeun Papan Pamotongan.

1.Food Kelas Bahan Lingkungan, Non-toksik & Degradable

2.Ag + Téhnologi Antibakteri Konsisten Jeung Éféktif Antibakteri

3. Antislip Strip Desain Konsisten Jeung Éféktif Nalika Chopping, Taya Slip Kahariwang

4. Perlindungan péso fléksibel & Bendable, Taya bit atawa potongan

5.Spill-Buktina Guiding Talang Keep Board Bersih

6.Badag gantung liang portabel, gampang pikeun nyimpen

7.Space hemat: lampu jeung awét, anjeun tiasa nyimpen eta handapeun laci, ransel atawa microwave oven.

 

Parameter

sedih
asd

Bungkusan

Ngajual Unit: item Tunggal

Ukuran pakét tunggal: 1X1X1 cm

Beurat kotor tunggal: 0,500 kg

Waktos prosés:

Jumlah (potongan) 1 - 2000 > 2000
Waktos kalungguhan (dinten) 10 Pikeun dirundingkeun

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Yantai, Cina, mimitian ti 2010, ngajual TPU ka Amérika Kidul (25,00%), Eropa (5,00%), Asia (40,00%), Afrika (25,00%), Wétan Tengah (5,00%).

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Sadaya kelas TPU, TPE, TPR, TPO, PBT

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
HARGA TERBAIK, KUALITAS TERBAIK, LAYANAN TERBAIK

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB CIF DDP DDU FCA CNF atanapi sakumaha pamundut palanggan.
Ditampa Tipe pamayaran: TT LC
Basa Diucapkeun: Cina Inggris Rusia Turki

Sertifikasi

asd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami