jenis poliéster runtuyan TPU-T3 / Pabrik Supplier Thermoplastic Polyurethane

Katerangan pondok:

Pasipatan Processing Alus, Waktos Setélan Gancang, Taya Migrasi, Transparansi Alus, Gampang pikeun Palapis Sprary, Éféktivitas Biaya.


Rincian produk

Tag produk

ngeunaan TPU

TPU (polyurethanes termoplastik) sasak celah bahan antara karét sareng plastik.Kisaran sipat fisikna ngamungkinkeun TPU dianggo salaku karét keras sareng termoplastik rékayasa lemes. TPU parantos ngahontal panggunaan sareng popularitas anu lega dina rébuan produk, kusabab daya tahan, lemes sareng warnana diantara kauntungan anu sanés.Salaku tambahan, aranjeunna gampang diolah.

Aplikasi

Telepon & Pad Cover, Footwear, Compounding & Modifier, Wheel & Castor, Selang & Tube, Overmolding jsb.

Parameter

Pasipatan

Standar

Unit

T375

T380

T385

T390

T395

T355D

T365D

T375D

Teu karasa

ASTM D2240

Shore A/D

75/-

82/-

87/-

92/-

95/-

-/ 55

-/ 67

-/ 75

Kapadetan

ASTM D792

g/cm³

1.19

1.19

1.20

1.20

1.21

1.21

1.22

1.22

100% Modulus

ASTM D412

Mpa

4

5

6

10

13

15

22

26

300% modulus

ASTM D412

Mpa

8

9

10

13

22

23

25

28

Kakuatan regangan

ASTM D412

Mpa

30

35

37

40

43

40

45

50

Elongation di Break

ASTM D412

%

600

500

500

450

400

450

350

300

Kakuatan cimata

ASTM D624

KN/m

70

85

90

95

110

150

150

180

Tg

DSC

-30

-25

-25

-20

-15

-12

-8

-5

Nilai di luhur dipidangkeun salaku nilai has sareng henteu kedah dianggo salaku spésifikasi.

Bungkusan

25KG / kantong, 1000KG / Usuk atanapi 1500KG / Usuk, olahan Usuk palastik

xc
x
zxc

Penanganan sarta Panyimpenan

1. Hindarkeun engapan haseup processing termal jeung uap

2. alat-alat penanganan mékanis bisa ngabalukarkeun formasi lebu.Hindarkeun ngambekan lebu.

3. Paké téhnik grounding ditangtoskeun nalika nanganan produk ieu ulah muatan éléktrostatik

4. Pelet dina lantai bisa jadi leueur sarta ngabalukarkeun ragrag

Rekomendasi Panyimpen: Pikeun ngajaga kualitas produk, simpen produk di tempat anu tiis sareng garing.Simpen dina wadah anu disegel pageuh.

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Yantai, Cina, mimitian ti 2020, ngajual TPU ka, Amérika Kidul (25,00%), Eropa (5,00%), Asia (40,00%), Afrika (25,00%), Wétan Tengah (5,00%).

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Sadaya kelas TPU, TPE, TPR, TPO, PBT

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
HARGA TERBAIK, KUALITAS TERBAIK, LAYANAN TERBAIK

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB CIF DDP DDU FCA CNF atanapi sakumaha pamundut palanggan.
Ditampa Tipe pamayaran: TT LC
Basa Diucapkeun: Cina Inggris Rusia Turki

Sertifikasi

asd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami