tipe poliéster TPU-11 runtuyan / suntik TPU / Extrusion TPU

Katerangan pondok:

Résistansi abrasion, Résistansi Minyak / Soivent, Kalenturan Suhu Rendah, Résistansi Tekanan Tinggi, Sipat Mekanik Pinunjul.


Rincian produk

Tag produk

ngeunaan TPU

TPU (polyurethanes termoplastik) sasak celah bahan antara karét sareng plastik.Kisaran sipat fisikna ngamungkinkeun TPU dianggo salaku karét keras sareng termoplastik rékayasa lemes. TPU parantos ngahontal panggunaan sareng popularitas anu lega dina rébuan produk, kusabab daya tahan, lemes sareng warnana diantara kauntungan anu sanés.Salaku tambahan, aranjeunna gampang diolah.

Aplikasi

Belting, Selang & Tube, Seal & Gasket, Compounding, Kawat & Kabel, Otomotif, Footwear, Jarak, Film, Overmolding jsb.

Parameter

Pasipatan

Standar

Unit

1180

1185

1190

1195

1198

1164

1172

Teu karasa

ASTM D2240

Shore A/D

80/-

85/-

90/-

95/55

98/60

-/64

-/ 72

Kapadetan

ASTM D792

g/cm³

1.18

1.19

1.19

1.20

1.21

1.21

1.22

100% Modulus

ASTM D412

Mpa

5

6

9

12

17

26

28

300% modulus

ASTM D412

Mpa

9

12

20

29

32

40

-

Kakuatan regangan

ASTM D412

Mpa

32

37

42

43

44

45

48

Elongation di Break

ASTM D412

%

610

550

440

410

380

340

285

Kakuatan cimata

ASTM D624

N/mm

90

100

120

140

175

225

260

DIN Abrasion Leungitna

ISO 4649

mm³

-

-

-

-

45

42

Suhu

-

180-200

185-205

190-210

195-215

195-215

200-220

200-220

Nilai di luhur dipidangkeun salaku nilai has sareng henteu kedah dianggo salaku spésifikasi.

Bungkusan

25KG / kantong, 1000KG / Usuk atanapi 1500KG / Usuk, olahan Usuk palastik

xc
x
zxc

Penanganan sarta Panyimpenan

1. Hindarkeun engapan haseup processing termal jeung uap

2. alat-alat penanganan mékanis bisa ngabalukarkeun formasi lebu.Hindarkeun ngambekan lebu.

3. Paké téhnik grounding ditangtoskeun nalika nanganan produk ieu ulah muatan éléktrostatik

4. Pelet dina lantai bisa jadi leueur sarta ngabalukarkeun ragrag

Rekomendasi Panyimpen: Pikeun ngajaga kualitas produk, simpen produk di tempat anu tiis sareng garing.Simpen dina wadah anu disegel pageuh.

5.Before molding, perlu pinuh garing, utamana dina mangsa Tonjolan molding, niup molding, sarta pilem niupan molding, kalawan syarat stricter pikeun eusi Uap, utamana dina musim beueus sarta wewengkon kalembaban anu luhur.

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Yantai, Cina, mimitian ti 2020, ngajual TPU ka, Amérika Kidul (25,00%), Eropa (5,00%), Asia (40,00%), Afrika (25,00%), Wétan Tengah (5,00%).

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Sadaya kelas TPU, TPE, TPR, TPO, PBT

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
HARGA TERBAIK, KUALITAS TERBAIK, LAYANAN TERBAIK

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB CIF DDP DDU FCA CNF atanapi sakumaha pamundut palanggan.
Ditampa Tipe pamayaran: TT LC
Basa Diucapkeun: Cina Inggris Rusia Turki

6.naon buku pituduh TPU?

- Bahan TPU rusak teu tiasa dianggo pikeun ngolah produk.

- Salila produksi, struktur, rasio komprési, jero alur, sarta rasio aspék L / D tina screw kudu dianggap dumasar kana karakteristik bahan.screws suntik molding dipaké pikeun suntik molding, sarta screws Tonjolan dipaké pikeun Tonjolan.

- Dumasar fluidity bahan, mertimbangkeun struktur kapang, ukuran inlet lem, ukuran nozzle, struktur saluran aliran, sarta posisi port knalpot.

Sertifikasi

asd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali