Palastik Warna masterbatch TPU / Warna TPU / pigmén TPU

Katerangan pondok:

Dispersi nyaeta seragam, kakuatan ngawarnaan Good, stabilitas Kimia, bisa ogé dispersed dina produksi plastik, sarta warna bisa ngaropéa.


Rincian produk

Tag produk

ngeunaan TPU

TPU mangrupikeun industri anu ngembang pesat, sareng téknologi anyar anu aya hubunganana, produk anyar sareng kagunaan anyar muncul.Kabel, mobil, konstruksi, ubar sareng kaséhatan, pertahanan nasional sareng olahraga sareng luang sareng seueur widang sanésna.TPU diakuan salaku jinis bahan polimér anyar kalayan perlindungan lingkungan héjo sareng kinerja anu saé.Ayeuna, TPU utamana dipaké pikeun konsumsi low-tungtung, sarta médan konsumsi luhur-tungtung na dasarna didominasi ku sababaraha pausahaan multinasional, kaasup Bayer, BASF, Lubrizol, Huntsman, jsb produk TPU terus keur dimekarkeun sarta nempatkeun kana pasar. , sarta bahan TPU geus jadi salah sahiji bahan thermoplastic tumuwuh panggancangna

Aplikasi

Aplikasi: lt loba dipaké dina packing pilem, botol, cap, selang, Toys, parabot rumah tangga, suplai kantor, motong otomotif, ngawangun pipa, utamana pikeun Tonjolan, niupan pilem, tape casting, suntik molding.

Parameter

asd
asd

Bungkusan

25KG / kantong, 1000KG / Usuk atanapi 1500KG / Usuk, olahan Usuk palastik

xc
x
zxc

Penanganan sarta Panyimpenan

1. Hindarkeun engapan haseup processing termal jeung uap

2. alat-alat penanganan mékanis bisa ngabalukarkeun formasi lebu.Hindarkeun ngambekan lebu.

3. Paké téhnik grounding ditangtoskeun nalika nanganan produk ieu ulah muatan éléktrostatik

4. Pelet dina lantai bisa jadi leueur sarta ngabalukarkeun ragrag

Rekomendasi Panyimpen: Pikeun ngajaga kualitas produk, simpen produk di tempat anu tiis sareng garing.Simpen dina wadah anu disegel pageuh.

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Yantai, Cina, mimitian ti 2020, ngajual TPU ka, Amérika Kidul (25,00%), Eropa (5,00%), Asia (40,00%), Afrika (25,00%), Wétan Tengah (5,00%).

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Sadaya kelas TPU, TPE, TPR, TPO, PBT

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
HARGA TERBAIK, KUALITAS TERBAIK, LAYANAN TERBAIK

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB CIF DDP DDU FCA CNF atanapi sakumaha pamundut palanggan.
Ditampa Tipe pamayaran: TT LC
Basa Diucapkeun: Cina Inggris Rusia Turki

Sertifikasi

asd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali