Warta

  • Baskét TPU bébas gas polimér anyar ngabalukarkeun tren anyar dina olahraga

    Baskét TPU bébas gas polimér anyar ngabalukarkeun tren anyar dina olahraga

    Dina widang vast olahraga bal, baskét geus salawasna maénkeun peran penting, sarta mecenghulna gas polimér bébas TPU baskét geus dibawa breakthroughs anyar jeung parobahan baskét.Dina waktu nu sarua, éta ogé geus sparked trend anyar dina pasar barang olahraga, sahingga gas polimér f ...
    Maca deui
  • Yantai Linghua New Material Co., Ltd. Ngaluncurkeun 2024 Latihan Seuneu Taunan

    Yantai Linghua New Material Co., Ltd. Ngaluncurkeun 2024 Latihan Seuneu Taunan

    Kota Yantai, 13 Juni 2024 - Yantai Linghua New Material Co., Ltd., produsén domestik produk kimia TPU, ayeuna sacara resmi ngamimitian kagiatan latihan seuneu sareng pamariksaan kaamanan taunan 2024.Acara ieu dirancang pikeun ningkatkeun kasadaran kaamanan karyawan sareng mastikeun ...
    Maca deui
  • Beda antara tipe poliéter TPU jeung tipe poliéster

    Beda antara tipe poliéter TPU jeung tipe poliéster

    Beda antara tipe TPU poliéter jeung tipe poliéster TPU bisa dibagi jadi dua jenis: tipe poliéter jeung tipe poliéster.Numutkeun sarat béda tina aplikasi produk, tipena béda TPUs kudu dipilih.Salaku conto, upami syarat pikeun tahan hidrolisis ...
    Maca deui
  • Kaunggulan jeung kalemahan kasus telepon TPU

    Kaunggulan jeung kalemahan kasus telepon TPU

    TPU, Ngaran lengkepna nyaéta thermoplastic polyurethane elastomer, nu mangrupakeun bahan polimér jeung élastisitas alus teuing jeung lalawanan maké.Suhu transisi kaca na leuwih handap tina suhu kamar, sarta elongation na di break leuwih gede ti 50%.Ku alatan éta, éta bisa cageur bentuk aslina un ...
    Maca deui
  • Téknologi ngarobah warna TPU mingpin dunya, ngungkabkeun prelude pikeun warna anu bakal datang!

    Téknologi ngarobah warna TPU mingpin dunya, ngungkabkeun prelude pikeun warna anu bakal datang!

    Téknologi ngarobah warna TPU mingpin dunya, ngungkabkeun prelude pikeun warna anu bakal datang!Dina gelombang globalisasi, Cina geus showcasing hiji merk kartu bisnis anyar sanggeus sejen ka dunya kalawan pesona unik sarta inovasi.Dina widang téhnologi bahan, TPU téhnologi ngarobah warna ...
    Maca deui
  • Beda antara PPF Lambang Mobil Invisible sareng TPU

    Beda antara PPF Lambang Mobil Invisible sareng TPU

    PPF jas mobil halimunan mangrupikeun jinis pilem anu berprestasi tinggi sareng ramah lingkungan anu seueur dianggo dina industri kaéndahan sareng pangropéa pilem mobil.Éta mangrupikeun nami umum pikeun pilem pelindung cet transparan, ogé katelah kulit badak.TPU ngarujuk kana polyurethane termoplastik, anu ...
    Maca deui
  • Teu karasa Standar pikeun TPU-thermoplastic polyurethane elastomers

    Teu karasa Standar pikeun TPU-thermoplastic polyurethane elastomers

    Teu karasa TPU (thermoplastic polyurethane elastomer) mangrupikeun salah sahiji sipat fisik anu penting, anu nangtukeun kamampuan bahan pikeun nolak deformasi, goresan, sareng goresan.Teu karasa biasana diukur nganggo panguji karasa Shore, anu dibagi jadi dua jinis anu béda ...
    Maca deui
  • "Pameran Karét sareng Plastik Internasional CHINAPLAS 2024 diayakeun di Shanghai ti 23 dugi ka 26 April 2024.

    "Pameran Karét sareng Plastik Internasional CHINAPLAS 2024 diayakeun di Shanghai ti 23 dugi ka 26 April 2024.

    Naha anjeun siap ngajajah dunya anu didorong ku inovasi dina industri karét sareng plastik?Pameran Karét Internasional CHINAPLAS 2024 anu diantisipasi pisan bakal dilaksanakeun ti 23 dugi ka 26 April 2024 di Pusat Konvénsi sareng Pameran Nasional Shanghai (Hongqiao).4420 exhibitors ti sabudeureun...
    Maca deui
  • Naon bedana TPU sareng PU?

    Naon bedana TPU sareng PU?

    Naon bedana TPU sareng PU?TPU (polyurethane elastomer) TPU (Thermoplastic Polyurethane Elastomer) nyaéta rupa-rupa plastik anu muncul.Alatan processability na alus, résistansi cuaca, sarta friendliness lingkungan, TPU ieu loba dipaké dina industri patali kayaning sho ...
    Maca deui
  • 28 Patarosan ngeunaan TPU Plastic Processing Aids

    28 Patarosan ngeunaan TPU Plastic Processing Aids

    1. Naon ari pamrosésan polimér?Naon fungsina?Jawaban: Aditif nyaéta rupa-rupa bahan kimia bantu anu kedah ditambihan kana bahan sareng produk anu tangtu dina prosés produksi atanapi pamrosésan pikeun ningkatkeun prosés produksi sareng ningkatkeun kinerja produk.Dina prosés ...
    Maca deui
  • Peneliti geus ngembangkeun hiji tipe anyar TPU polyurethane bahan shock absorber

    Peneliti geus ngembangkeun hiji tipe anyar TPU polyurethane bahan shock absorber

    Panaliti ti Universitas Colorado Boulder sareng Laboratorium Nasional Sandia di Amérika Serikat parantos ngaluncurkeun bahan révolusionér nyerep kejutan, anu mangrupikeun pamekaran terobosan anu tiasa ngarobih kasalametan produk tina alat olahraga ka transportasi.Desain anyar ieu ...
    Maca deui
  • Awal Anyar: Ngamimitian Konstruksi Salila Festival Musim Semi 2024

    Awal Anyar: Ngamimitian Konstruksi Salila Festival Musim Semi 2024

    Dina Pébruari 18, poé kasalapan bulan lunar kahiji, Yantai Linghua New Materials Co., Ltd. embarked on lalampahan anyar ku ngamimitian konstruksi kalawan sumanget pinuh.Waktu anu saé ieu salami Festival Musim Semi nandaan awal anu énggal pikeun urang nalika urang narékahan pikeun ngahontal kualitas produk anu langkung saé sareng ...
    Maca deui