Tentang Kami

Profil Perusahaan

Yantai Linghua New Material Co., Ltd. (disebut "Linghua New Material"), produksi utama nyaéta thermoplastic polyurethane elastomer (TPU).Kami hiji supplier TPU profésional diadegkeun dina 2010. parusahaan urang nyertakeun wewengkon ngeunaan 63.000 méter pasagi, kalawan wangunan pabrik 35.000 méter pasagi, dilengkepan 5 jalur produksi, sarta jumlahna aya 20.000 méter pasagi bengkel, gudang, sarta kantor. wangunan.Kami mangrupikeun perusahaan manufaktur bahan anyar skala ageung anu ngahijikeun perdagangan bahan baku, panalungtikan bahan sareng pamekaran, sareng penjualan produk sapanjang sadaya ranté industri, kalayan kaluaran taunan 30,000 ton polyol sareng 50,000 ton TPU sareng produk hilir.Kami gaduh téknologi profésional sareng tim penjualan, kalayan hak cipta intelektual anu mandiri, sareng parantos lulus sertifikasi ISO9001, sertifikasi rating kiridit AAA.

ngeunaan (7)

Kaunggulan Perusahaan

TPU (Thermoplastic Polyurethane) nyaéta jenis munculna bahan ramah lingkungan berteknologi tinggi, boga rupa-rupa karasa, kakuatan mékanis tinggi, résistansi tiis, processability alus, panyalindungan lingkungan biodegradable, tahan minyak, tahan cai, fitur tahan kapang.

Produk parusahaan urang ayeuna loba dipaké dina mobil, éléktronika, kawat jeung kabel, pipa, sapatu, bungkusan dahareun jeung industri mata pencaharian jalma séjén.

ngeunaan (1)

Filosofi Pausahaan

Urang salawasna taat kana paménta konsumén salaku cikal bakal, nyandak sains jeung téhnologi inovasi salaku inti, nyandak ngembangkeun bakat salaku dadasar, dina dasar operasi alus teuing.Kalawan taun pangalaman dina kaunggulan teknis na jualan, urang keukeuh dina internationalization, Tumuwuhna sarta strategi ngembangkeun industrialisasi dina widang bahan polyurethane thermoplastic anyar.Produk urang diékspor ka langkung ti 20 nagara sareng daérah di Asia, Amérika sareng Éropa.Kinerja minuhan sarat kualitas REACH Éropa, ROHS sareng FDA.

Perusahaan kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng caket sareng perusahaan kimia domestik sareng asing.Dina mangsa nu bakal datang, urang bakal neruskeun innovate dina widang bahan anyar kimiawi, nyadiakeun produk jeung jasa kualitas luhur ka konsumén domestik jeung luar nagri, sarta nyieun kahirupan hadé pikeun manusa.

Gambar bijil

Gambar sertipikat