Jenis poliéter TPU-M séri / Polycarbonate granules / Bahan baku plastik / Tpu harga bahan baku plastik

Katerangan pondok:

Hydrolytic Alus, Kalenturan Suhu Low, Harta Antimikrobial, Transparansi Alus, Résistansi Sepuh, Résistansi Weathering.


Rincian produk

Tag produk

ngeunaan TPU

Thermoplastic polyurethane elastomer (TPU) mangrupakeun jenis elastomer nu bisa plasticized ku pemanasan sarta leyur ku pangleyur.Cai mibanda sipat komprehensif unggulan kayaning kakuatan tinggi, kateguhan tinggi, lalawanan maké jeung lalawanan minyak.Cai mibanda kinerja processing alus sarta loba dipaké dina pertahanan nasional, médis, Dahareun jeung industri lianna.Thermoplastic Polyurethane boga dua jenis: tipe poliéster jeung tipe polyether, bodas acak buleud atawa partikel columnar, sarta dénsitas nyaeta 1.10 ~ 1.25g / cm3.Kapadetan relatif tipe poliéter leuwih leutik batan tipe poliéster.Suhu transisi kaca tina tipe poliéter nyaéta 100,6 ~ 106,1 ℃, sarta suhu transisi kaca tipe poliéster nyaéta 108,9 ~ 122,8 ℃.Suhu brittleness tipe poliéter jeung tipe poliéster leuwih handap -62 ℃, sarta résistansi hawa low tina tipe polyether leuwih hade tinimbang nu tipe poliéster.Fitur luar biasa tina elastomers termoplastik polyurethane nyaéta résistansi maké alus teuing, résistansi ozon alus teuing, karasa tinggi, kakuatan tinggi, élastisitas alus, résistansi suhu low, résistansi minyak alus, résistansi kimia jeung résistansi lingkungan.Stabilitas hidrolitik tina jinis éster langkung luhur tibatan tina jinis poliéster.

Aplikasi

Tag Ceuli Sato, Alat-alat Olahraga, Selang Seuneu, Tabung, Flexitank, Kawat & Kabel, Lapisan lawon, Film & Lembar, jsb

Parameter

Pasipatan

Standar

Unit

M370

M380

M385

M390

M395

Teu karasa

ASTM D2240

Shore A/D

75/-

80/-

85/-

92/-

95/-

Kapadetan

ASTM D792

g/cm³

1.10

1.19

1.19

1.20

1.21

100% Modulus

ASTM D412

Mpa

3.5

4

6

8

13

300% modulus

ASTM D412

Mpa

6

10

10

13

26

Kakuatan regangan

ASTM D412

Mpa

23

30

32

34

39

Elongation di Break

ASTM D412

%

700

900

650

500

450

Kakuatan cimata

ASTM D624

KN/m

65

70

90

100

115

Tg

DSC

-45

-45

-45

-45

-45

Nilai di luhur dipidangkeun salaku nilai has sareng henteu kedah dianggo salaku spésifikasi.

Bungkusan

25KG / kantong, 1000KG / Usuk atanapi 1500KG / Usuk, olahan Usuk palastik

xc
x
zxc

Penanganan sarta Panyimpenan

1. Hindarkeun engapan haseup processing termal jeung uap

2. alat-alat penanganan mékanis bisa ngabalukarkeun formasi lebu.Hindarkeun ngambekan lebu.

3. Paké téhnik grounding ditangtoskeun nalika nanganan produk ieu ulah muatan éléktrostatik

4. Pelet dina lantai bisa jadi leueur sarta ngabalukarkeun ragrag

Rekomendasi Panyimpen: Pikeun ngajaga kualitas produk, simpen produk di tempat anu tiis sareng garing.Simpen dina wadah anu disegel pageuh.

Sertifikasi

asd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali