Injeksi TPU-Mobile panutup TPU / TPU kasus telepon transparan luhur

Katerangan pondok:

Transparansi anu luhur, ngabentuk blok laju, tahan ka konéng, elastis anu saé, sareng tiasa lengket sareng PC / ABS, cocog pikeun sagala jinis téknologi pangolahan.


Rincian produk

Tag produk

ngeunaan TPU

TPU (Thermoplastic Polyurethane) nyaéta bahan polimér anu dibentuk ku réaksi jeung polimérisasi Diphenylmethane diisocyanate (MDI), Toluene diisocyanate (TDI), macromolecular polyols and chain extenders.

TPU (polyurethanes termoplastik) sasak celah bahan antara karét sareng plastik.Kisaran sipat fisikna ngamungkinkeun TPU dianggo salaku karét keras sareng termoplastik rékayasa lemes. TPU parantos ngahontal panggunaan sareng popularitas anu lega dina rébuan produk, kusabab daya tahan, lemes sareng warnana diantara kauntungan anu sanés.Salaku tambahan, aranjeunna gampang diolah.

Salaku bahan téknologi tinggi sareng ramah lingkungan anu muncul, TPU ngagaduhan seueur pasipatan anu saé sapertos rentang karasa lega, kakuatan mékanis anu luhur, résistansi tiis anu luar biasa, kinerja pamrosésan anu saé, degradasi anu ramah lingkungan, résistansi minyak, résistansi cai sareng résistansi kapang.

Aplikasi

Rupa-rupa panutup handphone

Parameter

Kelas

Spésifik

Gravitasi

Teu karasa

Kakuatan regangan

Pamungkas

Elongation

Modulus

Modulus

Kakuatan cimata

g/cm3

basisir A

MPa

%

MPa

MPa

KN/mm

T390

1.21

92

40

450

10

13

95

T395

1.21

96

43

400

13

22

100

H3190

1.23

92

38

580

10

14

125

H3195

1.23

96

42

546

11

18

135

H3390

1.21

92

37

580

8

14

124

H3395

1.24

96

39

550

12

18

134

Nilai di luhur dipidangkeun salaku nilai has sareng henteu kedah dianggo salaku spésifikasi.

Bungkusan

25KG / kantong, 1000KG / Usuk atanapi 1500KG / Usuk, olahan Usuk palastik

xc
x
zxc

Penanganan sarta Panyimpenan

1. Hindarkeun engapan haseup processing termal jeung uap

2. alat-alat penanganan mékanis bisa ngabalukarkeun formasi lebu.Hindarkeun ngambekan lebu.

3. Paké téhnik grounding ditangtoskeun nalika nanganan produk ieu ulah muatan éléktrostatik

4. Pelet dina lantai bisa jadi leueur sarta ngabalukarkeun ragrag

Rekomendasi Panyimpen: Pikeun ngajaga kualitas produk, simpen produk di tempat anu tiis sareng garing.Simpen dina wadah anu disegel pageuh.

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Yantai, Cina, mimitian ti 2020, ngajual TPU ka, Amérika Kidul (25,00%), Eropa (5,00%), Asia (40,00%), Afrika (25,00%), Wétan Tengah (5,00%).

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Sadaya kelas TPU, TPE, TPR, TPO, PBT

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
HARGA TERBAIK, KUALITAS TERBAIK, LAYANAN TERBAIK

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB CIF DDP DDU FCA CNF atanapi sakumaha pamundut palanggan.
Ditampa Tipe pamayaran: TT LC
Basa Diucapkeun: Cina Inggris Rusia Turki

Sertifikasi

asd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami