Injeksi TPU-TPU karasa luhur/TPU keuneung sapatu/TPU parawan tahan ngagem

Katerangan pondok:

Ngabentuk blok speed, gampang demoulding, maké-tahan, kakuatan tinggi, résistansi suhu luhur, cocog pikeun sagala rupa téhnologi processing.


Rincian produk

Tag produk

ngeunaan TPU

Thermoplastic polyurethane elastomer (TPU) mangrupakeun jenis elastomer nu bisa plasticized ku pemanasan sarta leyur ku pangleyur.Cai mibanda sipat komprehensif unggulan kayaning kakuatan tinggi, kateguhan tinggi, lalawanan maké jeung lalawanan minyak.Cai mibanda kinerja processing alus sarta loba dipaké dina pertahanan nasional, médis, Dahareun jeung industri lianna.Thermoplastic Polyurethane boga dua jenis: tipe poliéster jeung tipe polyether, bodas acak buleud atawa partikel columnar, sarta dénsitas nyaeta 1.10 ~ 1.25g / cm3.Kapadetan relatif tipe poliéter leuwih leutik batan tipe poliéster.Suhu transisi kaca tina tipe poliéter nyaéta 100,6 ~ 106,1 ℃, sarta suhu transisi kaca tipe poliéster nyaéta 108,9 ~ 122,8 ℃.Suhu brittleness tipe poliéter jeung tipe poliéster leuwih handap -62 ℃, sarta résistansi hawa low tina tipe polyether leuwih hade tinimbang nu tipe poliéster.Fitur luar biasa tina elastomers termoplastik polyurethane nyaéta résistansi maké alus teuing, résistansi ozon alus teuing, karasa tinggi, kakuatan tinggi, élastisitas alus, résistansi suhu low, résistansi minyak alus, résistansi kimia jeung résistansi lingkungan.Stabilitas hidrolitik tina jinis éster langkung luhur tibatan tina jinis poliéster.

Aplikasi

Aplikasi: Sadaya jinis produk karasa tinggi sapertos keuneung, tag ceuli sato, bagian mékanis, jsb

Parameter

Kelas

Spésifik

Gravitasi

Teu karasa

Kakuatan regangan

Pamungkas

Elongation

Modulus

Modulus

Kakuatan cimata

g/cm3

basisir A/D

MPa

%

MPa

MPa

KN/mm

H3198

1.24

98

40

500

13

21

160

H4198

1.21

98

42

480

14

25

180

H365D

1.24

64D

42

390

19

28

200

H370D

1.24

70D

45

300

24

30

280

Nilai di luhur dipidangkeun salaku nilai has sareng henteu kedah dianggo salaku spésifikasi.

Bungkusan

25KG / kantong, 1000KG / Usuk atanapi 1500KG / Usuk, olahan Usuk palastik

xc
x
zxc

Penanganan sarta Panyimpenan

1. Hindarkeun engapan haseup processing termal jeung uap

2. alat-alat penanganan mékanis bisa ngabalukarkeun formasi lebu.Hindarkeun ngambekan lebu.

3. Paké téhnik grounding ditangtoskeun nalika nanganan produk ieu ulah muatan éléktrostatik

4. Pelet dina lantai bisa jadi leueur sarta ngabalukarkeun ragrag

Rekomendasi Panyimpen: Pikeun ngajaga kualitas produk, simpen produk di tempat anu tiis sareng garing.Simpen dina wadah anu disegel pageuh.

Sertifikasi

asd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami