Suntik TPU-umum suntik TPU 100% parawan Molding gancang

Katerangan pondok:

Alus sipat fisik, kinerja resilience low hadé tur kinerja molding, kalawan kinerja processing alus.


Rincian produk

Tag produk

ngeunaan TPU

TPU (Thermoplastic Polyurethane), sareng nami Cina nyaéta Thermoplastic polyurethane Elastomer.TPU mangrupikeun bahan polimér anu dibentuk ku réaksi sareng polimérisasi Diphenylmethane diisocyanate (MDI), Toluene diisocyanate (TDI), poliol makromolekul sareng pemanjang ranté.

Aplikasi

Aplikasi: Otomatis, Tatanén, Baju, Sapatu, anjing laut, roda jsb.

Parameter

Kelas

Spésifik

Gravitasi

Teu karasa

Tensile

Kakuatan

Pamungkas

Elongation

100%

Modulus

300%

Modulus

Kakuatan cimata

g/cm3

basisir A

MPa

%

MPa

MPa

KN/mm

H3160

1.18

62

19

950

3

4

72

H3165

1.18

67

20

900

4

5

75

H3170

1.20

72

22

870

3

4

85

H3175

1.21

75

24

890

4

5

91

H175

1.20

76

33

700

4

8

95

H3375

1.21

75

23

850

3

5

90

H3180

1.22

81

27

750

4

7

105

H3185

1.22

86

30

640

5

8

115

H3190X

1.22

91

38

580

10

17

140

Nilai di luhur dipidangkeun salaku nilai has sareng henteu kedah dianggo salaku spésifikasi.

Bungkusan

25KG / kantong, 1000KG / Usuk atanapi 1500KG / Usuk, olahan Usuk palastik

xc
x
zxc

Penanganan sarta Panyimpenan

1. Hindarkeun engapan haseup processing termal jeung uap

2. alat-alat penanganan mékanis bisa ngabalukarkeun formasi lebu.Hindarkeun ngambekan lebu.

3. Paké téhnik grounding ditangtoskeun nalika nanganan produk ieu ulah muatan éléktrostatik

4. Pelet dina lantai bisa jadi leueur sarta ngabalukarkeun ragrag

Rekomendasi Panyimpen: Pikeun ngajaga kualitas produk, simpen produk di tempat anu tiis sareng garing.Simpen dina wadah anu disegel pageuh.

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Yantai, Cina, mimitian ti 2010, ngajual TPU ka Amérika Kidul (25,00%), Eropa (5,00%), Asia (40,00%), Afrika (25,00%), Wétan Tengah (5,00%).

Kami gaduh téknologi profésional sareng tim penjualan, kalayan hak cipta intelektual anu mandiri, sareng parantos lulus sertifikasi ISO9001, sertifikasi rating kiridit AAA.

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3.Do anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
HARGA TERBAIK, KUALITAS TERBAIK, LAYANAN TERBAIK

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB CIF DDP DDU FCA CNF atanapi sakumaha pamundut palanggan.
Ditampa Tipe pamayaran: TT LC
Basa Diucapkeun: Cina Inggris Rusia Turki

Sertifikasi

asd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali