Tinta Transfer Printing TPU / Screen print TPU

Katerangan pondok:

Tinta TPU bisa direngsekeun dina keton, phenols sarta pangleyur sejen, boga printability alus keur rupa-rupa substrat, ngabogaan fastness adhesion alus, résin sorangan ogé mibanda sipat fisik alus, résistansi cuaca, filler warna dawam gampang bubarkeun sarta bisa. dipaké salaku rupa-rupa bahan sambungan tinta TPU


Rincian produk

Tag produk

ngeunaan TPU

TPU (polyurethanes termoplastik) sasak celah bahan antara karét sareng plastik.Kisaran sipat fisikna ngamungkinkeun TPU dianggo salaku karét keras sareng termoplastik rékayasa lemes. TPU parantos ngahontal panggunaan sareng popularitas anu lega dina rébuan produk, kusabab daya tahan, lemes sareng warnana diantara kauntungan anu sanés.Salaku tambahan, aranjeunna gampang diolah.

Aplikasi

Aplikasi: percetakan layar, kasus telepon sélulér, lukisan tunggal sareng widang anu sanés.

Parameter

Kelas Penampilan rentang viskositas Teu karasa Titik lelembutan Kakhususan aplikasi
Unit -- Mpa.s basisir A °C +/-5 --
RH-4020 Transparansi 20-30 65 125 Résistansi suhu rendah
RH-4027 Transparansi 90-110 75 130 Résistansi suhu rendah
RH-4030 Satengah Transparansi 10-15 80 115 gloss alus
RH-4130 Satengah Transparansi 60-100 80 115 gloss alus
RH-4036 Transparansi 20-30 75 115 gloss alus
RH-4037 Transparansi 90-110 75 130 Résistansi kana bending

Nilai di luhur dipidangkeun salaku nilai has sareng henteu kedah dianggo salaku spésifikasi.

Bungkusan

25KG / kantong, 1000KG / Usuk atanapi 1500KG / Usuk, olahan Usuk palastik

xc
x
zxc

Penanganan sarta Panyimpenan

1. Hindarkeun engapan haseup processing termal jeung uap

2. alat-alat penanganan mékanis bisa ngabalukarkeun formasi lebu.Hindarkeun ngambekan lebu.

3. Paké téhnik grounding ditangtoskeun nalika nanganan produk ieu ulah muatan éléktrostatik

4. Pelet dina lantai bisa jadi leueur sarta ngabalukarkeun ragrag

Rekomendasi Panyimpen: Pikeun ngajaga kualitas produk, simpen produk di tempat anu tiis sareng garing.Simpen dina wadah anu disegel pageuh.

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Yantai, Cina, mimitian ti 2020, ngajual TPU ka, Amérika Kidul (25,00%), Eropa (5,00%), Asia (40,00%), Afrika (25,00%), Wétan Tengah (5,00%).

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Sadaya kelas TPU, TPE, TPR, TPO, PBT

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
HARGA TERBAIK, KUALITAS TERBAIK, LAYANAN TERBAIK

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman anu Ditampi: FOB CIF DDP DDU FCA CNF atanapi sakumaha pamundut palanggan.
Ditampa Tipe pamayaran: TT LC
Basa Diucapkeun: Cina Inggris Rusia Turki

Sertifikasi

asd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami