Pangleyur basis TPU napel viskositas alus

Katerangan pondok:

Kalarutan pangleyur anu saé, Kristalisasi Gancang, Kakuatan Beungkeutan


Rincian produk

Tag produk

ngeunaan TPU

TPU (polyurethanes termoplastik) sasak celah bahan antara karét sareng plastik.Kisaran sipat fisikna ngamungkinkeun TPU dianggo salaku karét keras sareng termoplastik rékayasa lemes. TPU parantos ngahontal panggunaan sareng popularitas anu lega dina rébuan produk, kusabab daya tahan, lemes sareng warnana diantara kauntungan anu sanés.Salaku tambahan, aranjeunna gampang diolah.

Salaku bahan téknologi tinggi sareng ramah lingkungan anu muncul, TPU ngagaduhan seueur pasipatan anu saé sapertos rentang karasa lega, kakuatan mékanis anu luhur, résistansi tiis anu luar biasa, kinerja pamrosésan anu saé, degradasi anu ramah lingkungan, résistansi minyak, résistansi cai sareng résistansi kapang.

Aplikasi

Aplikasi: Pangleyur napel, Hot-lebur napel Film, Footwear napel.

Parameter

Pasipatan

Standar

Unit

D7601

D7602 D7603 D7604

Kapadetan

ASTM D792 g/cms 1.20 1.20 1.20 1.20

Teu karasa

ASTM D2240 Shore A/D 95/ 95/ 95/ 95/

Kakuatan regangan

ASTM D412 MPa 35 35 40 40

Elongation

ASTM D412 % 550 550 600 600

Viskositas (15% dina MEK.25°C)

SO3219 Cps 2000+/-300 3000+/-400 800-1500 1500-2000

MnimmAction

-- °C 55-65 55-65 55-65 55-65

Laju kristalisasi

--

--

Gancang

Gancang

Gancang

Gancang

Nilai di luhur dipidangkeun salaku nilai has sareng henteu kedah dianggo salaku spésifikasi.

Bungkusan

25KG / kantong, 1000KG / Usuk atanapi 1500KG / Usuk, olahan Usuk palastik

xc
x
zxc

Penanganan sarta Panyimpenan

1. Hindarkeun engapan haseup processing termal jeung uap

2. alat-alat penanganan mékanis bisa ngabalukarkeun formasi lebu.Hindarkeun ngambekan lebu.

3. Paké téhnik grounding ditangtoskeun nalika nanganan produk ieu ulah muatan éléktrostatik

4. Pelet dina lantai bisa jadi leueur sarta ngabalukarkeun ragrag

Rekomendasi Panyimpen: Pikeun ngajaga kualitas produk, simpen produk di tempat anu tiis sareng garing.Simpen dina wadah anu disegel pageuh.

Catetan

1. bahan TPU deteriorated teu bisa dipaké pikeun ngolah produk.

2. Sateuacan molding, perlu pinuh garing, utamana dina mangsa Tonjolan molding, niup molding, sarta pilem niupan molding, kalawan syarat stricter pikeun eusi Uap, utamana dina musim beueus sarta wewengkon kalembaban anu luhur.

3. Salila produksi, struktur, rasio komprési, jero alur, sarta rasio aspék L / D tina screw kudu dianggap dumasar kana karakteristik bahan.screws suntik molding dipaké pikeun suntik molding, sarta screws Tonjolan dipaké pikeun Tonjolan.

4. Dumasar fluidity bahan, mertimbangkeun struktur kapang, ukuran inlet lem, ukuran nozzle, struktur channel aliran, sarta posisi port knalpot.

Sertifikasi

asd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali