Yantai Linghua New Material Co., Ltd. Ngaluncurkeun 2024 Latihan Seuneu Taunan

Kota Yantai, 13 Juni 2024 - Yantai Linghua New Material Co., Ltd., produsén domestik ngarah tinakimia TPUproduk, ayeuna sacara resmi ngamimitian kagiatan latihan seuneu sareng pamariksaan kaamanan taunan 2024.Acara ieu dirancang pikeun ningkatkeun kasadaran kaamanan karyawan sareng mastikeun kasalametan mutlak prosés produksi.

Kapamingpinan perusahaan nempatkeun pentingna dina bor ieu, khususna ngondang para ahli ti departemen seuneu lokal pikeun bimbingan di tempat.Bor ngawengku évakuasi darurat, extinguishing seuneu, sarta réspon darurat kana leaks kimiawi, diantara aspék séjén.Sadaya karyawan aktip milu, janten langkung akrab sareng alat-alat pemadam kebakaran sareng rencana darurat ngaliwatan operasi praktis.

Yantai Linghua Anyar Bahan Co., Ltd.geus salawasna prioritized produksi aman, terus strengthening kaahlian operasi kaamanan karyawan 'sarta kamampuhan tanggap darurat ngaliwatan drills seuneu biasa na inspeksi kaamanan.Pausahaan nyatakeun yén éta bakal teras-terasan investasi sumber daya pikeun ngaoptimalkeun ukuran manajemén kaamanan pikeun mastikeun kasalametan kahirupan unggal karyawan sareng pamekaran stabil perusahaan.

Organisasi anu suksés tina bor seuneu ieu henteu ngan ukur ningkatkeun tingkat manajemén kaamanan Yantai Linghua New Material Co., Ltd., tapi ogé nunjukkeun conto anu saé pikeun produksi anu aman dina industri kimia.Pausahaan janji bakal terus-terusan ngudag standar anu langkung luhur pikeun lingkungan produksi anu aman, nyumbangkeun langkung seueur produk kimia anu kualitas luhur sareng aman pikeun masarakat.

Panutup Ucapan: Inisiatif ieu ku Yantai Linghua New Material Co., Ltd. nunjukkeun komitmen perusahaan kana tanggung jawab sosial sareng hormat kana kasalametan kahirupan karyawan na.Ngaliwatan usaha sareng prakték anu terus-terusan, perusahaan terus-terusan nuju ka arah pangwangunan anu langkung aman, efisien, sareng ramah lingkungan.


waktos pos: Jun-13-2024